FAIL (the browser should render some flash content, not this).

CATERING

Cégünk hitvallása szerint a vendéglátás egy összetett művészet, mely az apró részletek harmonikus párosításában teljesedik ki. A szezonális alapanyagok, a kiváló gépesített háttér, valamit szakácsaink magas szakmai képzettsége együttesen biztosítják vendégeink számára, hogy a terített asztalok kínálata minden érzékszervünket elkényeztesse!

Segítségünkkel válassza ki az Önnek legmegfelelőbb fogadásformát:

Díszétkezés: Kifejezetten protokolláris, elegáns fogadásforma, ahol vendégei 10 fős kerekasztaloknál foglalnak helyet. Az étkezés valamennyi fogását, valamint az ételekhez tartozó borokat egységes ruhába öltözött felszolgáló csapatunk szolgálja fel. Hátránya, hogy a vendégek csak a saját asztaltársasággal tudnak a rendezvény alatt beszélgetni.

Javaslatunk: bálok, exkluzív üzleti vacsorák, különleges műsoros estek étkezéseinek lebonyolításához ajánlunk.

Ültetett álló fogadás: Elegáns fogadásforma, ahol a vendégek 10 fős kerekasztaloknál foglalnak helyet, azonban az ételeket a büféasztalokról tudják elvenni.

Javaslatunk: Azokra a rendezvényekre ajánljuk, ahol kényelmes körülmények között elegáns és széles kínálatot szeretnénk a vendégeknek biztosítani.

Állófogadás: A legelterjedtebb fogadás típus. Vendégei a büféasztalokról választhatják ki az ízlésükhöz legközelebb álló fogásokat, majd azokat könyöklő asztalok mellett tudják elfogyasztani. Az állófogadás széles ételválasztékában a hideg, a meleg előételek, meleg főételek, saláták, desszertek, gyümölcsök, levesek is megtalálhatóak. Menüink kialakításánál arra ügyeltünk, hogy a meghívottaknak állva, egyetlen evőeszközzel kell megbirkózniuk a menüsorral, ezért leginkább apróra darabolt alapalapanyagból készült, kisebb falatkákat tartalmaznak.

Javaslatunk: Azon eseményekre ajánljuk, melyeken szeretnénk vendégeinket elegáns, reprezentatív formában, gazdag ételkínálattal megvendégelni, de egyúttal biztosítani kívánjuk számukra a kötetlen társalgást.  

Koktélparti: Rövid időtartamú, gyors lebonyolítású társasági eseményekhez ajánlott fogadási forma, ahol a legfőbb cél - mint minden társas összejövetelnél-, a vendégek kötetlen társalgásának biztosítása. Ételválasztéka jellemzően tálcáról kínált ételféleségekből, apró falatokból áll, többnyire fogvájóra, vagy koktélkardra tűzve. Italválasztékára érdekes módon, ritkán jellemző a nevében szereplő koktél, sokkal inkább az ún. "long drink"-ek, mint például whisky-szóda, gin-tonic, Campari narancslé, pezsgő, száraz fehér- és vörösbor, illetve szénsavas és rostos üdítőitalok, valamint ásványvíz.

Javaslatunk: Jellege miatt kiállítások, megnyitók, divatbemutatók jellemző fogadásformája, ahol az elsődleges szempont nem az, hogy a résztvevők jóllakva térjenek haza.

Francia fogadás: Az ültetett fogadás és a díszétkezés találkozása, ahol az ételeket tálakban helyezik el az asztalokon a felszolgálók.

Javaslatunk: Esküvők és különböző családi események jellemző fogadás formája.

Kongresszusi étkezés:  Konferenciák, kongresszusok résztvevőinek kiszolgálására alkalmas fogadástípus. Ételválasztékának köszönhetően tartalmas, ám gyors étkezést, valamint kedvező árfekvést tesz lehetővé. Menüválasztéka meleg ételek (nagy többségben tartalmas egytálétel), saláták, desszertek, és az elmaradhatatlan, gondolatébresztő, a "konferenciák mozgatórugója", a kávé.

Szendvicsparti: Rövid, gazdaságos, gyors vendéglátási forma.
Ételválasztéka: szendvicsek, saláták, desszertek, esetleg salátabár.
Italválasztéka: többnyire üdítő és kávé.
Javaslatunk: Munkaebédekre, sajtófogadásokra és értekezletekre

Kávészünet:
Ételválasztékára a sós és édes teasütemények, apró falatkák, "kanapék" (azaz kisméretű szendvicsek), valamint hagyományos szendvicsek jellemzőek. Italválasztéka általában kávé, tea, valamint üdítő.
Javaslatunk: Tárgyalásokhoz, szakmai megbeszélésekhez, kongresszusokhoz, konferenciákhoz kapcsolódó, a rövid szünetek idejére javasolt kiegészítő fogadásforma.

Családi nap: A családi nap kíváló alkalom arra, hogy egy cég munkatársait, családtagjait közvetlen, szórakoztató formában lássuk vendégül és ily módon barátságos légkörben, egész napos csapatépítésbe, sport- és gyermekprogramokba vonjuk be a résztvevőket.
A családi nap ételkínálata: egyszerű, könnyen fogyasztható, esetleg helyszínen sütött ételféleségekből, felnőttek és gyerekek által is kedvelt desszertekből áll, melyet kiválóan kiegészíthetnek a "vásári" nyalánkságok, mint például a vattacukor, a pattogatott kukorica, vagy a jégkrémek.

Grillparti: Szabadtéri rendezvények könnyed fogadás formája, ahol az ételválasztékot a helyben sütött húsfélék, zöldségek, saláták, mártások, gyümölcsök adják.


Kreatív Gasztronómia:

Borkóstoló

Rendezvénye színes foltja lehet egy külön bor pult, ahol egy híres, vagy éppen egy feltörekvő, még kevesek által ismert pincészet mutatkozik be. A pultnál szakképzett Sommelier segít a helyes kóstolási mód elsajátításában:

A bornak a kóstolása egy rendkívül összetett folyamat. Sok mindenre épül, talán elsősorban a bor kóstoló személy egyéniségére, annak fiziológiájára, lélektanára, felkészültségére és még sok minden másra.
Legfontosabb az úgynevezett „szentháromság”, vagyis: a látás, a szaglás és az ízlelés. Minden pohár borban van egy leckényi történelem, földrajz, földművelés, botanika, sokszor antropológia, vallás és pszichológia.
Meg kell vizsgálni a bor színét, mely a korára is enged következtetni. Csukott szájjal, rövid, de mély szippantásokkal kell a bor illatát magunkba szívni.
Maga a kóstolás a „bor megrágásával” kezdődik, egy normális korttyal. Meg kell forgatni a bort szájban, a fogak között kis levegőt kell szívni hozzá, majd lenyelni és érezni. De meg kell jegyezni, hogy ezek az érzések természetesen egy szubjektív véleményhez juttatják a bor kóstolóját.

Molekulár konyha
Olyat mutatunk, amit eddig kevesen láttak. Folyékony nitrogénnel (197 °C ) helyszínen készítünk exkluzív falatokat, melyek a terem melegében hevesen gőzölögnek.

Hideg előételként: jéghidegen gőzölgő olívafalat, pirítós kocka vagy jéghidegen gőzölgő zöldspárga falat. A ledarált zöldségek levét a chef egy présen átpasszírozza, zselét készít belőle, majd ezt -197°C-os folyékony nitrogénba helyezi, ahol 10-15 másodperc alatt elkészül a jéghidegen gőzölgő habkönnyű falatka, melyet kanálkákon nyújtunk át a vendégeknek.

Desszertként:     jéghidegen gőzölgő málnafalat (másfajta gyümölcsökből is).
A tejszín alapú gyümölcsös habdarabokat a chef kanálkákba kifújja, majd így helyezi folyékony nitrogénbe, ahol 10-15 másodperc alatt elkészül a jéghidegen gőzölgő habkönnyű falatka.


Barista pult
A legenda szerint Kr.e. 300-ban élt Etiópiában egy kecskepásztor, aki észrevette, hogy a kecskék bizonyos piros bogyók legelése után egészen estig rendkívül aktívvá váltak. Ő maga is megkóstolta a bogyókat, és ugyanazt a hatást tapasztalta. Elmondta ezt a közeli apátságban élő szerzeteseknek, akik szintén elkezdték a bogyókat enni, hogy az esti ima során sokáig fenn tudjanak maradni. A szerzetesek véletlenül rájöttek, hogy ha a megpörkölik a bogyókat, és italt főznek belőle, akkor ugyanazt a hatást érik el, de az íze messze finomabb.

Ettől fogva, a kávébabot és a belőle készült italt luxus élénkítőszernek tartották és az évek folyamán a világ egyik legismertebb italává vált. Ez nem csoda, hiszen már magának a kávészemnek is remek illata van, őrölve, lefőzve talán még kellemesebb, majd a szélsőséges ízléseknek megfelelően elkészítve igazi gasztronómiai élményt nyújt.

Ajánlatunkban, egy, a Magyar Bajnokságon érmes Barista készíti el a finomabbnál finomabb különlegességeket, aki művészi szintre emeli a kávékészítést, és teljes gasztronómiai élményhez juttatja a kávéital fogyasztóját.


Kínálatunk:
Presso kávé
Hosszú kávé
Capuccino
Coffee Latte
Latte Macchiato

Brandy Kóstoló
A konyak szinte mindig különböző évjáratú és fekvésű szőlők párlatainak keveréke. A kormeghatározások (pl. VSOP) a legfiatalabb összetevő korára utalnak. A legismertebb brandyk Spanyolországból, Olaszországból, és Görögországból származnak. Konyaksarkunk az este folyamán főleg az Uraknak nyújt kellemes kikapcsolódást.
A cognacok kóstolásánál bemutatjuk a legnemesebb szőlőfajtákat, az italok készítési helyét, a csillagos és a rövidítéses évmegjelölési rendszert, cognacok, armagnacok és brandy-k közti különbségeket, a párlatok helyes, minden érzékszervet foglalkoztató kóstolását.

Teabár
A tea története úgy 5000 évvel ezelőtt Kínában kezdődött. A legenda szerint Shen Nong, egy hajdani császár, aki bölcs uralkodó, kiváló tudós és a művészetek pártolója volt körültekintő rendeleteinek egyike megkövetelte bárminemű víz forralását ivás előtt - egészségügyi okok miatt. Egy nyári nap, birodalma egy távoli részének látogatása közben kíséretével megpihent. Rendeleteinek megfelelően szolgái épp az ivásra szánt vizet melegítették. Pár száraz levél hulla le a forró vízbe, s így barnává lett a folyadék. A tudományokban jártas császár érdeklődését felkeltette az új folyadék, megkóstolta, s igen frissítőnek találta. S lőn, - a legenda szerint - megszületett a tea.

A kínált teákból egy sorban elkészítünk üvegkannában egy-egy adagot, gyertyás alátétekkel, hogy a vendég a színét és illatát érzékelje és ezek alapján válasszon. A kiválasztott teát frissen készítjük el a vendégnek. A tea mellé teasüteményt kínálunk.

Különleges teabárunkat a világ legnépszerűbb teatermelő vidékeiről válogattuk össze, úgymint: Sri Lanka, Darjeeling, Kína, Nilgiri és Assam.

Csokoládé szökőkút
A csokoládé iránti szenvedély több száz éves múltra tekint vissza. Első élvezői a maják voltak, majd hamarosan a világ minden táján akadtak imádói. Napjainkban a csokoládét a gasztronómia számtalan variációban használja fel, mi most egészen újszerű módon tálaljuk Önnek! Képzelje el, hogy belép egy terembe, amit a meleg belga csokoládé fantasztikus illata tölt be! Az asztalon finomabbnál finomabb gyümölcsök és sütemények várják, hogy megmártsa őket ebben a csokoládé varázslatban, amit úgy neveznek, hogy Csoki szökőkút.
Szivarpult
A szivarozás egyfajta szertartás, hozzá tartozik a kényelem, a félhomály, a különleges illatok. Szivarozni nem lehet kapkodva, élvezni kell a különleges élményt. A Szivarsarokban a különleges hangulat mellett minden együtt van, egy meghitt, baráti beszélgetéshez.
Pálinkakóstoló

Az érett, zamatos gyümölcsök minden ízét, illatát felidézi egy-két korty minőségi gyümölcspálinka. Ez a hagyományos, kisüstön párolt ital nem csak a nyár ízeit varázsolja elénk, de a társasági összejövetelek kiváló hangulatteremtője is!

Koktélbár
Ki kér egy koktélt?
…mindenki!
Nem az átlagos italokra vágyik a megszokott íz világgal? Valami különlegeset szeretne? Emelje rendezvénye hangulatát, és kápráztassa el vendégeit nyári koktélkínálatunkkal, különleges frissítő italainkkal! Profi bartendereink kizárólag I. osztályú, friss alapanyagokból készítik a látványos italokat, amelyekhez minden szükséges eszközt biztosítunk. A koktélok között még az is megtalálja az ízlésének megfelelőt, aki még sosem volt koktélpartin. Aki a kedvencét kéri, azonnal megkapja, aki pedig szeretne új ízeket felfedezni, rábízhatja magát mixerünk szakértelmére.
A kellemes hangulatú koktél elfogyasztása után pedig garantáltan elhangzik a kérdés: mikor iszunk még egyet?

Sushi bár
A japán konyha kiváló ízeit kedvelő vendégeink számára igazi attrakció a japán sushi sarok, ahol a különböző tengeri halakból és rákokból készített sushikat kóstolhatják meg. A távolkeleti hangulatot japán gyökér, sakes hordók, paravánok, lampionok, képek, ikebanák fokozzák.