FAIL (the browser should render some flash content, not this).

SHOW

Egy rendezvény gerincét többnyire a kreatív koncepció adja, amelynek kialakításában végig részt veszünk, majd ehhez igazítjuk a technikai kivitelezést. Nincs még ötlete csak konkrét célja? Már van ötlete, de nem tudja megvalósítható-e? Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk elképzelése kivitelezésében.

Program és műsor
Műsorvezetôk – Táncosok – Akrobaták – Bűvészek – Zenészek – Zenekarok – Művészek – Animátorok – Hostessek! Válogasson programjaink és fellépőink teljes palettájából!

Grafikai tervezés, reklám, kreatív szövegek, szlogenek, céges ismertetők, nyomtatvány
Vázolja fel nekünk elképzelését és mi kész koncepcióvá gyúrjuk.  Kreatív csapatunk ötletei kifogyhatatlanok.

Filmspotok, reklámok, bejátszások
Profi filmes stábunk számára nem létezik lehetetlen. Bízzon ránk mindent, ami film, forgatás, vágás, szinkronizálás vagy  reklám és nem fog csalódni!

Ajándék, reklámajándék, egyedi tervezésű díjak
Rendezvényére igény szerint biztosítunk welcome- és búcsúajándékot, szóró ajándékot, egyedi díjakat vagy exclusive ajándékot céges partnereinek.

Technikai kivitelezés
Cégünk a legújabb rendezvénytechnikai megoldásokkal dolgozik így téve professzionálissá és gördülékennyé a rendezvényt.

Dekoráció
Számtalan díszítési változat közül segítünk kiválasztani az Ön elképzeléseihez leginkább illôt. Virág- és léggömb-dekorációk, molinók, jégszobrok, jelmezek, kellékek stb.

Helyszín
Ön elképzeli, mi megtaláljuk a legmegfelelôbb helyszínt rendezvénye lebonyolításához.
Válogasson közel 500-as helyszínadatbázisunkból!

Szállás
Foglalja le szállását munkatársunk segítségével akár 10-30 % kedvezménnyel! Válogasson közel 3000-res szállás adatbázisunkból’